Fliserens

Vi renser dine fliser på terasser og indkørslen

Hos Makholm tilbyder vi en effektiv fliserens i Silkeborg og omegn. Vi tilbyder både fliserens i Silkeborg, fliserens i Aarhus, Viborg og Randers og fliserens i Hammel – ja, faktisk kan du hos os få en fliserens i hele Midtjylland. 

Vi har allerede serviceret mange tilfredse kunder, og vi gør en dyd ud af at levere kvalitet og kundetilfredshed – hver gang. 

Kontakt Makholm i dag for et godt tilbud på din opgave.

Vi fjerner flisepesten på terrasser og i indkørsler

Din indkørsel og terrasse kan blive ramt af flisepest, og du er ikke i tvivl, når det er sket. Heldigvis kan vi lynhurtigt fjerne flisepesten, og give dine fliser en imprægnering, der beskytter og hjælper dem med at holde flisepesten væk efterfølgende. 

Trænger dine fliser bare til en genopfriskning, så klarer vi også dette med glæde. Optimal vedligeholdelse er med til at holde flisepesten på afstand og sørger for, at dine fliser holder længere.


Vi er nogle af de billigste på markedet med priser fra 30 kr. pr. kvadratmeter for fliserens, imprægnering og levering af fugesand. 

Makholm udfører ikke kun fliserens i Silkeborg og omegn, for vi kan også give dit tag en algebehandling samt udføre brolægning, hvis du vil have en helt ny terrasse eller udskifte den gamle.

Skånsom rensning af fliserne

Vores fliserens er skånsom for dine fliser og miljøet. Vi skal fjerne flisepesten, men dine fliser skal også kunne holde sig flotte fremadrettet. Derfor bruger vi altid kvalitetsprodukter, når vi renser, og når vi imprægnerer efterfølgende.
Vores produkter er skånsomme mod miljøet, men ikke skånsomme overfor flisepesten! 

Imprægnering af fliser sørger for god modstandsdygtighed mod flisepest og andre belægninger. Det sørger for at din egen vedligeholdelse er hurtigere og nemmere overstået.

God pris på fliserens i Silkeborg og omegn

Vi er ikke kun blandt de billigste på markedet, når det gælder fliserens i Silkeborg og omegn. Hos os kan du for kun 30 kr. pr. kvadratmeter få fliserens, imprægnering og levering af fugesand. 

Men bare fordi vi er billigere end de fleste, når det gælder fliserens i Silkeborg, betyder det ikke, at vi skøjter henover opgaven. Vi udfører altid vores arbejde med fokus på kvalitet og vores kunder. 

Vores største ansvar er vores kunders tilfredshed. Og derfor vil du altid være i fokus hos os. Vi har allerede mange tilfredse kunder, der har haft os på besøg til fliserens i Silkeborg og omegn.

Makholm har fokus på kvalitet

Kvaliteten af vores arbejde skal tale for sig selv. Og vores kunders tilfredshed er derfor afgørende. Det er, hvad vi stræber efter, og hvad vi hver gang arbejder på at sikre.
Vi har kvalitetsbevidste medarbejdere, og du kan trygt stole på, at uanset hvem vi sender ud, så får du samme gode resultat – hver gang.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 25 70 11 24 eller send en e-mail til kontakt@makholms.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her