Entreprenør

Din entreprenørvirksomhed i Silkeborg og omegn

Leder du efter en entreprenør i Silkeborg og omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Din Altmuligmand er vi din lokale entreprenør i Silkeborg og omegn. 

Mangler du en ny terrasse eller indkørsel? Eller mangler du en ny støttemur i haven? Vi står klar til at hjælpe dig med din næste entreprenøropgave.
Uanset om opgaven er stor eller lille, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak. Vores dygtige medarbejdere har altid fokus på kvaliteten, så du kan være tilfreds med resultatet – hver gang. 

Vi opererer i hele Midtjylland, og når vores kunder tænker på en entreprenør i Silkeborg eller måske endda en entreprenør i Viborg og Aarhus, så tænker de på os. Kontakt os i dag, og få et tilbud på din næste opgave.

Vi rådgiver dig gerne omkring dit anlægsarbejde

En entreprenøropgave er ikke nødvendigvis et enkelt arbejde, og det er ikke nødvendigvis en enkelt løsning, der ønskes hver gang. Der kan være mange ønsker og mange forskellige ting at tage hensyn til. 

Som din lokale entreprenør i Silkeborg vejleder vi dig gerne om mulighederne og sørger altid for at levere som aftalt. Din tilfredshed er det, der driver os. Derfor stræber vi altid på at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit projekt.

Vi udfører gravearbejde

Som din lokale entreprenør i Silkeborg og omegn påtager vi os også gerne gravearbejdet. Hvad end det er en enkeltstående opgave eller en del af et større projekt, så udfører vi det. 

Vi udfører alt arbejde selv, så vi er sikre på, at kvaliteten er i top. Under arbejdet sørger vi naturligvis også for at sikkerheden er i top for medarbejdere, dig og din familie, imens vores gravearbejde udføres, og maskinerne er på din matrikel.

Vi kan også rense dine fliser og dit tag

Er dine fliser ramt af flisepest? Eller er dit tag ramt af alger? Vi påtager os gerne rensningen og sørger for, at det også her her bliver udført på bedst mulige vis. 

Vores fliserens er blandt Danmarks billigste med 40 kr. pr. kvadratmeter inklusiv fliserens og imprægnering. Men bare fordi vi er billigere end de fleste, behøver du ikke være bange for kvaliteten af vores arbejde. Den vil altid være i top. 

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud fra din lokale entreprenør i Silkeborg og omegn.

Vi er konkurrencedygtige på prisen

Vi vil være din lokale entreprenør i Silkeborg og omegn, og vi bestræber os derfor altid på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, der er fair for kunden og os selv. Der er mange variationer, der kan afgøre prisen, men vi forsøger altid at matche eller slå markedet så vidt muligt.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 25 70 11 24 eller send en e-mail til kontakt@makholms.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her